Što je to Bitcoin? Ether? Ripple? Stellar?

Savjetovanje o kriptovalutama

Savjetovanje o kriptovalutama jedna je od najtraženijih usluga na rastućem tržištu digitalnih valuta.
Posebice među novim ulagačima, koji tek rade prve korake u svijetu koji obiluje neizvjesnostima i nepoznanicama. Čak je i iskusnim trgovcima ponekad potreban savjet u moru mogućnosti koje pružaju kriptovalute.
Zbog toga je Way2Coin odlučio svoje konzultacije ponuditi sasvim besplatno i ponuditi širokom spektru potencijalnih korisnika.
Tržište digitalnih i decentraliziranih valuta nudi beskrajne mogućnosti, no i mnoge opasnosti. Kako bismo ulaganje u “novac budućnosti” učinili što sigurnijim i lišenim straha, stavili smo svoje znanje i iskustvo na uslugu svim zainteresiranima.

 

Što uključuje ova usluga?

Kriptovalute su volatilne i omjer ulaganja i prinosa vrlo je teško predvidjeti. Zbog toga Way2Coin ne nudi savjete o tome koliko i u koju kriptovalutu uložiti. Ono što možemo ponuditi klijentima jest informacija o kretanjima na burzi, predviđanjima svjetskih autoriteta, novim i zanimljivim uslugama koje bi ih mogle zanimati, kao i svim tehničkim nedoumicama koje ih muče. No, ključna odluka: kada i što kupiti ili prodati, uvijek je njihova.

Naše konzultacije najbolje je doživjeti kao vodiča turbulentnim svijetom kriptovaluta. Ne možemo vam reći gdje da se uputite, ali možemo vas do lokacije koju sami odaberete dovesti sigurno i sretno. Ovo je osobito važno za početnike na tržištu, koje “vrebaju” razne predatorske i prevarantske prakse. Zbog njih mnogi ulagači gube novac bez da doista i ulažu na tržištu. Osim toga, takve prakse na loš glas dovode čitavo tržište kriptovaluta. 

Kome je namijenjeno savjetovanje o kriptovalutama?

Savjetovanje o kriptovalutama namijenjeno svim sudionicima tržišta. Posebno se preporuča početnicima koji nisu sigurni o tome kako najbolje “zaplivati” tim “nesigurnim vodama” novog financijskog sektora.

Prilikom savjetovanja možeš dobiti sve potrebne informacije za uspješno provođenje transakcija. Od toga kako otvoriti digitalni novčanik (wallet), koji su troškovi transakcije do toga koje su različite valute u ponudi i kakva su im povijesna kretanja. 

Dogovori svoj termin pošalji nam mail.