Mijenjaj Bitcoin Ether Ripple Stellar Kriptovute

Mjenjačnica kriptovaluta

Mjenjačnica kriptovaluta Way2Coin omogućuje brzu, sigurnu i jednostavnu kupnju i prodaju najpopularnijih “digitalnih valuta”.

Iza slogana “u par minuta do kriptovaluta” stoji platforma koja jamči kvalitetno tehničko rješenje za promjenu “digitalnog” za “papirnati” novac. Na jednostavan način tako je omogućena prodaja i kupnja kriptovaluta za gotovinu.
Uz bitcoin, ether, ripple, litecoin, Way2Coin u ponudi ima još dvadeseteak najpopularnijih svjetskih kriptovaluta.

Kriptovaluta je digitalni novac, kreiran u digitalnom obliku kao sredstvo digitalne razmjene. Way2Coin nudi “put” od digitalnog prema “stvarnom” svijetu. I u suprotnom smjeru… Ukratko, najbrža je to veza između nacionalne valute i decentraliziranih “tokena”. 

Kako funkcionira mjenjačnica kriptovaluta?

Kriptovalute postaju sve traženije i sve atraktivnije ulaganje. No, za mnoge (potencijalne) vlasnike “digitalnih novčića” sam ulazak i izlazak s tržišta predstavlja značajnu prepreku. Way2Coin je odlučio ukloniti tu prepreku i omogućiti jednostavnu kupnju i prodaju kriptovaluta u svega tri koraka. 

Za kupnju kriptovaluta kao što su Bitcoin, Ethereum odnosno “eter”, Ripple, Litecoin i druge potreban je digitalni novčanik ili wallet. Radi se o mobilnoj aplikaciji dostupnoj u “trgovinama” kao što su Google Play ili AppStore. Postoji veliki broj različitih vrsta digitalnih novčanika, a među najpopularnijima su Exodus i Trust. Proces kupovine je jednostavan. Odabire se željena kriptovaluta i iznos koji se želi kupiti: u kunama ili kriptovaluti. Nakon uplate gotovine, mjenjačnica prebacuje odabranu kriptovalutu na korisnikov digitalni novčanik.

Prodaja kriptovalute nešto je dugotrajniji postupak. To ne znači da je kompliciran! Duže trajanje posljedica je čekanja potvrde prijenosa kriptovalute na Way2Coin digitalni novčanik. Za potvrdu je potrebno oko 15 minuta, iako u pojedinim situacijama taj vremenski rok može biti i duži.

Sam postupak sastoji se od tri koraka. Klijent odabire kriptovalutu koju želi prodati i njenu količinu, a Way2Coin daje ponudu temeljem trenutačne vrijednosti odabrane kriptovalute. Klijent šalje kriptovalutu u Way2Coin novčanik i dobiva potvrdu.
Nakon što je transakcija provedena, s tom potvrdom može podiguti gotovinu u poslovnici.

Kome je namijenjena ova usluga?

Way2Coin kriptomjenjačnica namijenjena je svakome tko je zainteresiran za svijet kriptovaluta. Kako iskusnim korisnicima koji traže brz i jednostavan način za zamjenu digitalnog za “fiat” novac, tako i početnicima koji traže kvalitetno i sigurno rješenje za prvi ulazak na tržište. 

Zbog svoje dostupnosti, kvalitetne korisničke podrške i besplatnog savjetovanja Way2Coin spada među najtraženije kriptomjenjačnice u Hrvatskoj. Zbog svoje brzine i pouzdanosti, idealan je izbor za svakog sudionika rastuće hrvatske kripto-zajednice.

Tražite li dodatne informacije o tome kako funkcionra naša usluga, provjeri Česta pitanja. Ako ne nađeš odgovor na svoje pitanje, obratite se e-mailom našoj službi za korisnike.