Kako kupiti Bitcoin (i ostale kriptovalute)?

Kako kupiti Bitcoin? Pitanje je to koje postavlja sve više ljudi, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Kripto valute sve su popularnije. Tržišna vrijednost, obujam trgovanja kao i broj korisnika zadnjih su godina u velikom porastu. Prema podacima kripto mjenjačnica odnosno platformi za trgovanje te kripto novčanika, globalna baza korisnika kriptovaluta povećala se za gotovo 190 % između 2018. i 2020.g. Ove se godine broj vlasnika kriptovaluta još brže povećavao.

Kako kupiti Bitcoin? Jednostavno i sigurno – u poslovnicama Auro Domusa

Uz pretpostavku da imate kripto novčanik, i Vi možete krenuti u kupovinu kriptovaluta. Postoje platforme za trgovinu kriptovalutama koje imaju i vlastite novčanike. Putem njih možete razmjenjivati fiat valute za kriptovalute te mijenjati jednu kriptovalutu za drugu. Takve platforme obično imaju svoju računalnu desktop verziju i verziju za mobilne telefone. Ulazak u svijet trgovanja kriptovalutama danas nekima izgleda jednostavno, no za mnoge je još uvijek prilično zbunjujuć. Ne treba zaboraviti da se uslijed visoke volatilnosti kriptovaluta ali i zbog nesnalaženja u tehnikalijama oko kupnje i prodaje lako može izgubiti novac.

Bitcoin kao i brojne druge kriptovalute možete brzo i sigurno kupiti u poslovnicama Auro Domusa. Naša Way2Coin Bitcoin mjenjačnica svakome omogućuje jednostavnu kupnju i prodaju kriptovaluta. U ponudi, koja se stalno osvježava, trenutno se nalazi više od 20 kriptovaluta.

Proces kupovine je jednostavan. Odaberete željenu kriptovalutu i iznos koji želite kupiti, izražen u kunama ili kriptovaluti. Nakon što uplatite gotovinu, mjenjačnica će odabranu kriptovalutu prebaciti  na Vaš kripto novčanik.

kako kupiti Bitcoin
Bitcoin i druge kriptovalute brzo i jednostavno mogu se kupiti u poslovnicama Auro Domusa.

Ovim jednostavnim sustavom razmjene kriptovaluta za gotovinu možete kupovati i prodavati valute u vrijednosti do čak 70.000 kuna po transakciji. Glavne prednosti trgovanja u Auro Domusovim Way2Coin mjenjačnicama su povoljne cijene i sigurnost koju omogućava ova platforma. Kupljena digitalna sredstva možete pohraniti u bilo koji kripto novčanik po Vašem izboru, a naši će Vam djelatnici pomoći  da transakciju izvršite u što bržem roku. Usluga mjenjačnice kriptovaluta Way2Coin  zahvaljujući tvrtki Auro Domus dostupna je u svim dijelovima Hrvatske na više od stotinu lokacija.