Way2Coin ///

Do kriptovaluta u par minuta!

Zašto izabrati Way2Coin?

Dostupnost

Na više od 100 lokacija u Hrvatskoj, Way2Coin nudi brzu, jednostavnu i sigurnu kupnju i prodaju kriptovaluta za gotovinu.
Kriptomjenjačnice

Brzina

Proces kupnje ili prodaje kritpvaluta sastoji se od svega tri koraka, u skladu s našom porukom “U par minuta do kriptovaluta”.
Bitcoin mjenjačnica

Savjetovanje

Way2Coin nudi i besplatno savjetovanje svim klijentima koji se žele detaljnije upoznati sa svijetom kriptovaluta ili procesom kupnje i prodaje.
Savjetovanje o kriptovalutama

Ponuda

Široka ponuda kriptovaluta uz najtraženije i najpoznatije tokene uključuje i dvadesetak sve popularnijih “digitalnih novčića”.
Kriptovalute u ponudi

Sigurnost

Tehnološko rješenje koje je razvio Way2Coin nudi sigurnu i brzu uslugu prilikom kupnje i prodaje kriptovaluta za gotovinu.
Mjenjačnica kriptovaluta

Podrška

Bitcoin mjenjačnica Way2Coin nudi podršku u svim koracima procesa. Sve informacije dostupne su i putem naše službe za korisnike.
Kontakt

Novosti iz svijeta kriptovaluta

Što očekuje kriptovalute u 2022?

Što očekuje kriptovalute u 2022. godini?

Što očekuje kriptovalute ove godine? Kako će se razvijati usvajanje i prihvaćanje Bitcoina, Ethera i drugih kripto novčića? Arcane Research i The Block, tvrtke za istraživanje blockchaina pokušale su na ova pitanja pružiti odgovore koji zanimaju mnoge. Što očekuje kriptovalute

nastanak Bitcoina

Nastanak Bitcoina – od stvaranja do 13. rođendana

Nastanak Bitcoina odnosno njegov razvoj i ekspanzija posljednjih trinaest godina predstavljaju pravu monteranu revoluciju. Nastanak Bitcoina  – priča o 13 uzbudljivih godina 2008.godine anonimni autor pseudonima Satoshi Nakamoto predstavio je svijetu potpuno novu vrstu imovine: kriptovalutu koju je nazvao Bitcoin.

Bitcoin adresa

Bitcoin adresa – čemu služi i zašto ne možemo bez nje?

Bitcoin adresa jedan je od temeljnih pojmova u svijetu kriptovaluta. Adrese su ključne kod razmjena kriptovalute između dvije osobe – definiraju izvor i odredište za određenu količinu kriptovalute u transakciji. Bitcoin adresa – jedinstveno osiguranje transakcija Bitcoin adresa je niz